Pruncul din lumina

      Luna plina anunta venirea celor morti,urme de pasi raman pe pamantul ud,se simte inca mirosul de sange,miros de mucegai,de vechi,de necurat.
      Ochii lor plini de durere privesc spre singura speranta,steaua ce se naste din iubire.Inimile inghetate vor simti iar caldura noptilor fierbinti,iubirea pruncilor si mangaierea celui iubit.Se vor auzi iar tipete de copii,dar mainile lor nu vor mai fi patate de sange,nu vor fi tipete de groaza ci de fericire.
      Lumea va fi salvata de iubire,de ei,doi tineri.S-au cunoscut din intamplare,s-au urat…ranile ei pot demonstra prin ce au trecut,nu au simtit mereu ce simt acum,el dorea sa o ucida,ea dorea sa il arunce in adancurile marii.Dar ura lor s-a transformat in dragoste,a existat o scanteie,o pata de culoare in lumea intunecata,el a „ucis-o” cu dragoste iar ea l-a „inecat” in adancul inimii.
      Dar daca nu exista iubire,daca ura domnea peste imparatia oamenilor,transformand-o in mormant…de ce ei s-au indragostit?
      Acum sute de ani cand ura a patruns in sufletele muritorilor fara speranta,iubirea deja lipsea din inimile tuturor…nu a avut putere sa lupte,dar in adancul inimii a ramas o farama de lumina,de dragoste…dragoste adevarata.A reusit sa supravietuiasca secole inchisa in intuneric,in frig,alaturi de ura,dar dragostea celor doi a fost puternica,iubirea a rupt lacatele terorii si a iesit din mormantul sau.
       Zambetul de pe chipul lor aduce lumina in lumea intunericului,se iubesc,au fost alesi pentru a salva omenirea.
Pantecele ei a fost atins de fericire,un prunc va creste din iubire,va plange cand va da ochii cu lumea,va rade insa cand isi va imbratisa parintii,va atinge sanul mamei sale pentru hrana,tanara mama nu va simti ranile ce pruncii nascuti pentru intuneric le-au provocat mamelor lor,nu va simti tristetea de a nu-si auzi pruncul la nastere si nici durerea chinuitoare a privirii pline de ura a unui copil flamand.Pruncul va creste,steaua ce a nascut cand el a dat viata pantecelor mamei ii va fi calauza,il va invata despre iubire deoarece el va fi cel ce va aduce ingerii pe pamant,cei ce vor lupta impotriva intunericului.
      Dar pana va creste,acest inger,va trai intr-o lume muribunda,va auzi sunetele ingrozite ale celor fara speranta,va privi nasterea copiilor din obligatie,va privi cum parintii sai se vor lupta cu raul pentru a-l proteja si vor muri la fel ca toti ceilalti.Lacrimile sale insa vor fi primele lacrimi varsate dupa sute de ani,lacrimi sfinte,lacrimi de iubire ce au puterea sa invie pe cei plecati,sa ii transforme in ingeri.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s